fbpx

Muutunud pole mitte ainult ikoonilise Agent 47 välimus, vaid ka tema looja IO Interactive’i lähenemine Hitmani seeriale. Eidosi esindaja väitis IGN-ile antud intervjuus, et aasta lõpus mängijateni jõudev uus Hitman saab olema kättesaadav vaid digitaalsel kujul.

Lisaks uudisele, et Agent 47 värske seiklus saab olema ligipääsetav vaid digitaalselt, leidsid kinnitust ka mängu esimese treileri poolt esile kerkinud spekulatsioonid Hitmani väljalaskekuupäeva osas – mäng jõuab tõepoolest meieni käesoleva aasta 8. detsembril. Huvitav on ka asjaolu, et lisaks eksklusiivselt digitaalsele väljalaskele, plaanib IO Interactive 2016. aasta jooksul Hitmanile mitmete lisapakkidega uut materjali juurde pakkuda. Möödas on ajad, mil Hitmani mängud pärast läbimängimist sahtlisügavustesse kaovad, nüüdsest saab Agent 47 pidevalt uusi sihtmärke. Intervjuus tulid jutuks näiteks teatud kriteeriumitega ajalised missioonid, mille õigeagne läbimine toob kaasa uhkeid auhindu.

Mängul on väidetavalt ka keskne lugu, mis leiab aset pärast seeria viimase mängu Hitman: Absolutioni sündmuseid ning mille kestvust lisapakid samuti pikendama hakkavad. Küsimusele, miks näeb Agent 47 uues Hitmanis välja märgatavalt noorem kui Absolutionis, vastas IO Interactive’i esindaja, et ikooniline palgamõrvar on kui James Bond – ajatu karakter, tähtsad on läbi tema räägitavad lood. Jutt lisapakkidest võib mõistagi viia mõtted suurema kasumi hankimise eesmärgil mängude tükkideks hakkimisele, kuid esindaja sõnul pole see nii. Väidetavalt maksame Hitmani eest vaid siis, kui mängu esmakordselt soetame. Kõik ülejäänud lisapakid saavad olema tasuta ligipääsetavad.

Kõlab päris hästi. Isegi natuke liiga hästi. Jääme ootama uut informatsiooni ja Hitmani 8. detsembril toimuvat väljalaset.

Allikas: IGN