fbpx

Crystal Dynamics ei astunud Microsofti lavale üldsegi mitte põhjuseta. Koheselt asuti asja kallale, et esmakordselt näidata Rise of theTomb Raideri reaalset mängudemo.

Varasemalt on uuendatud Tomb Raideri seeria teisest osast juba nii mõndagi avaldatud. Me teame, et Lara reisib sügaval Siberis, müttab paksus lumes ja, lisaks eelmisest osast tuttavatele ellujäämisnippidele, võitleb ka tohutute karudega. Nüüd aga esitleti, kuidas naiseks sirgunud seikleja karmidele tingimustele tegelikult vastu peab.

https://youtu.be/A-if1QhnhMY

Lühikese video põhjal tehtavad esmamuljed on kahtlemata küllaltki positiivsed. 2013. aasta Tomb Raider väga kaunis mängumootor on taaskord täistuuridel käima lükatud ja tulemuseks on võrratu väljanägemisega pimedad koopad, metsikud lumetormid ja energilised välksündmused. Meele teebki tusaseks aga just see õnnetu välksündmuste jada. Esmakordse mänguvideo puhul on väga kummastav vaadata, kuidas edukale eelkäijale omase kiireloomulise mängumehaanika asemel pakutakse meile rida üdini piiratuid välksündmusi. Olgu kuidas on, järgnevatel päevadel avaldatakse loodetavasti veelgi huvitavamaid ja ärevamaid pilguheite Rise of theTomb Raideri põnevasse maailma.

Rise of the Tomb Raider saabub esmalt Xboxi omanikele juba 10. novembril. Ei jõua enam ära oodata.