fbpx

Alles oli see kena päev, kui briti karakternäitleja Michael Fassbender („X-Men: Days of Future Past“) astus esimest korda avalikkuse ette, et uhkeldada oma salamõrtsuka rüüga. Nüüd on aga lõpuks nii kaugele jõutud, et hetkel toimuvad filmivõtted Malta pealinnas Vallettas.

ACfilm

Ubisofti lipulaev Assassin’s Creed on mängijaid alati viinud kaugele minevikku ja ega ka filmiversioon palju maha ei jää. Filmiversioon ei põhine mitte ühelgi varasemal mängul ning seega on selle loojatel hulganisti vaba voli seeriale omaste elementidega oskuslikult ümber käia. Jah, just nimelt oskuslikult, sest me oleme näinud juba liiga palju videomängudel põhinevaid ekraniseeringuid, mis absoluutselt kuhugi ei kõlba. Ubisoft on õnneks üks filmiadaptsiooni kaastootjatest. See tähendab muidugi seda, et kompanii karm pilk ja range hoiak püüab filmi juhtida täpselt nii, et kõik fännide soovunelmad täituksid.

Malta pealinna tänavad on Assassin’s Creed juba vallutanud ja eks varsti näeme, kuhu nad järgmisena suunduvad. GamesRadari vahendusel leiab rohkelt pilte otse võtteplatsilt.

4046bfcb928c8579ece243b10d2628aedcc66fa4.jpg__940x420_q85_crop-smart_upscale

Film leiab aset 15. sajandi Hispaanias ja peategelaseks on salamõrtsukas Aguilar, kelle tänapäevaseks kehastuseks on Callum Lynch. Mõlemat tegelast kehastab Michael Fassbender. Kõrvalosas astub üles ka Marion Cotillard („Inception“). Ekraniseeringu režissööriks on Justin Kurzel („Snowtown“).

Film peaks publikuni jõudma 2016. aasta detsembris.

Allikad: Malta Film CommissionGamesRadar