fbpx

See, et aastaid vanadest põhimõtetest kahe käega kinni hoidnud Nintendo plaanib lõpuks siseneda ka mobiilimängude turule, teadsime juba ammu. Nüüd on aga avalikustatud esimene nende toode, mis peaks kõikide nutiseadmete kasutajateni jõudma 2016. aasta märtsikuus.

Selleks on Miitomo – mäng, mis tegelikult ei ole päris mäng, vaid hoopis omamoodi sotsiaalmeedia platvorm mängijate Nintendo avataridele, Mii’dele. Miitomo saab olema tasuta, ent kasutajatel on võimalus erinevate esemete eest ka raha maksta (tõenäoliselt on selleks mütsid). Miitomo on esimene viiest mängust, mis peaksid ilmuma enne 2017. aasta märtsikuud. Ülejäänud neli mängu on tasulised.

nintendo

Samuti tutvustas Nintendo oma uut kasutajate kontosüsteemi (Nintendo Account), mis peaks omavahel lihtsalt ühendama nutiseadmed, arvutid ja Nintendo konsoolid. Uue konto loomiseks on ohtralt võimalus (Twitter, Facebook, Google Plus, Nintendo ID, e-mail) ning selle kasutajatele lubatakse parasjagu mängitavate mängude kohta infot ja tasuta lisasid ning ehk isegi sooduspakkumisi kasutaja sünnipäeval. Kõik mängude andmed salvestatakse pilves. Konkreetset kuupäeva teenuse ilmumise kohta ei ole antud, ent ülima tõenäosusega jääb see kuskile Miitomo ilmumise kanti.

Allikas: Kotaku (X2)