fbpx

Külmemate ilmade ning uue kooliaasta tempoga on meil olnud aega kohaneda juba tervelt kuu. See aga tähendab loodetavasti seda, et me ei jookse enam peata kanadena ringi ning oleme oma ajagraafikusse teinud ka piisavalt aega videomängude mängimiseks. Mida muud pimedatel õhtutel ikka teha? Kui aga kõik mängud plaadiriiulist on vähemalt korra mängumasinas ära käinud, tuleb appi PlayStation pluss, mis pakub oma teenuse kasutajatele taas uusi tasuta videomänge.

Kui sa omad PlayStation 4 konsooli

Broken Age

Legendaarne mänguarendaja Tim Schaferi lõi 1998. aastal veelgi legendaarsema mängu Grim Fandango. Nüüd on aeg Broken Age käes, mis jõudis juba enne ilmumist tuhandete mängurite südamesse, kes kõik olid valmis ühisrahastuse kaudu mängu toetama tolleaegse rekordilise 3.4 miljoni dollari suuruse summaga, mängu esialgne soov oli 400 000 dollarit. Nii jõudiski meieni antud seiklusmäng, mis räägib loo kahe inimese suurekskasvamisest ning nende soovist murda oma eludega harjumuspäraseks saanud traditsioone. Mäng on saadaval lisaks PlayStation 4 konsoolile ka Ps Vita mängumasinal.

Super Meat Boy

Kelle närve ei oleks omal ajal arvestataval hulgal Super Meat Boy hävitanud? Mina tõstan igal juhul kaks kätt püsti! Nüüd saan seda taas kogema hakata oma PlayStation 4 ja PS Vita konsoolil.

Unmechanical: Extended

Liha, raud, kivid ja üksik robot. Mõistatused, nende lahendamine ja avastusretked. See on Unmechanical. Mäng on saadaval lisaks PlayStation 4 konsoolile ka PlayStation 3 mängumasinal.

Kui sa omad PlayStation 3 konsooli

KickBeat

Vajuta rütmis nuppe ja anna vastastele kuuma. KickBeat toob tagasi lapsepõlvest tuttava rütmimängude žanri ja segab selle rusikahopide ja jajalöökidega. Mäng on saadaval lisaks PlayStation 3 konsoolile ka PS Vita mängumasinal.

Kung Fu Rabbit

Kui eelpool välja toodud KickBeat segab rütmimängud ja rusikahoobid, siis Kung Fu Rabbit teeb sama, aga hoopis armsate jänkudega. Mängija kehastub Kung Fu jäneste kooli õpetajaks, kelle kõik õpilased on kõikehõlmava kurjuse poolt varastatud. Kõige kurja juures tegid nad aga ühe vea, nad jätsid sind ellu. Mäng on saadaval Lisaks PlayStation 3 konsoolile ka PS Vita mängumasinal.

https://youtu.be/8M-mNbs5mR0

Chariot

Kuningas on surnud ning ta tuleb toimetada oma viimsesse puhkepaika selleks, et ta hing saaks rahulikult teispoolsusesse minna. Teekond on keeruline ning täis mõistatusi, seega ei tohi seda ette võtta üksinda. Koos on ju lõbusam.