fbpx

Selle suve üks suurimaid hitte oli üsna mitte-midagi-ütleva nimega rakettautode-jalgpallisimulaator Rocket League, mis hoolimata igavast tiitlist levis keset mängude iga-aastast põueperioodi nagu kulutuli. Kuid nüüd on tipphooajast juba hea paar kuud möödas ning vanu ja uusi mängijaid oleks vaja tagasi tõmmata. Mis moodus võiks selleks veel parem olla, kui vana hea allalaetav lisa. Ent ei maksa pead norgu lasta või rahakoti poole küünitada – värsked, juba novembris ilmuvad lisad tulevad kõigile Rocket League’i omanikele täiesti tasuta!

Peamisteks uuendusteks on nn „mutaatorite“ lisandumine, mis muudavad mängukogemust tavapärasest drastiliselt erinevamaks. Näiteks võib traditsioonilise kerakujulise palli asemel taga ajada hoopis kandilisemat kuubikut. Kui tavamäng on tundunud liiga Maa-kesksena, võib proovida „Moonball“ mängulaadi, mil turbot lendamiseks jätkub küll ja veel. Uusi mutaatoreid on palju ning nendest koostatakse ka playlist nimega „Mutator Mashup“, milles saab eelnevalt arendajate poolt koostatud parimate mutaatorite kombinatsioonidega avalikes matšides üksteisega mõõtu võtta.

Asi ei piirdu vaid sellega. Lisaks ilmub detsembris veel üks uuendus, mis muudab Rocket League’i hoopis teiseks spordialaks – hokiks. Mängule on mitmelt poolt ette heidetud, et see on rohkem hoki kui jalgpalli sarnane. Arendajad on aga kriitikale õigesti reageerinud ning jõulukuises uuenduses muutub autode rehvialune libedaks liuväljaks ning ümmargune pall asendub suure ja raske hokilitriga.  Pole veel päris selge, kuidas see kõik täpselt töötama hakkab, kuid arvestades jalgpalli mängulaadi lihvitust, on ootused kõrged.

Rocket League on saadaval nii Playstation 4 konsoolil kui arvutil.

Allikas: PC Gamer