fbpx

NBA 2K17 kaanestaariks on…

…üleootuste head tagasitulekut tegev Indiana Pacersi All-Star ääremängja Paul George.

Nimelt murdis mängumees kaks aastat tagasi USA koondise kooseisus verdnõretava kukkumise käigus jalaluu ning pidi seetõttu eemale jääma suuremast osast 2014-2015 NBA hooajast. Kuid PG13 (George’i hüüdnimi) tegi sel hooajal nii statistiliselt kui ka tulemuslikult hämmastavalt hea hooaja – keskmiselt 23.1 punkti, 4.1 resultatiivset söötu, 7.0 lauapalli ja 1.9 vaheltlõiget. Lisaks suutis ta vedada oma meeskonna ida-konverentsi play-offidele, kus tuli küll juba esimeses voorus alla vanduda Toronto Raptors meeskonnale, kuid kaotus ei tulnud ilma visa võitluseta ning seeria venis otsustava 7. mänguni.

Mehe saavutusi on ilmselgelt märganud ka 2K Sports ning arendaja Visual Concept, kes on otsustanud panna George’i järgmise 2K kossumängu esikaanele. Väidetavalt on PG13 isegi usin 2K NBA seeria videomängude entusiast, nii et kindlasti tuli pakkumine talle suure au ja meeldiva üllatusena.

121714-sports-Paul-George-kobe-bryant

Lisaks ilmub 2K17-st ka Legend Edition, mis teeb sügava kummarduse selle hooaja oma viimaseks kuulutanud kossulegendile ning paljude arvates läbi aegade parimate pallurite hulka kuuluvale Kobe Bryantile. Legend Edition lisab tavamängule mitmeid füüsilisi ja digitaalseid boonuseid, nagu näiteks postreid, kaarte ja mängusisest krediiti. Kobe on ka varasemalt 2K mängu esikaant dekoreerinud, kuid seekordne Legend Editioni tribüüt on veelgi erilsema tähendusega pärast mängumehe 20 aasta pikust karjääri Los Angeles Lakersi ridades ning tema senini uskumatut 60-punktilist hüvastijätumängu.

2KSMKT_NBA2K17_LEGEND_EDITION_INFOGRAPHIC

Mäng ise ilmub nagu ikka sügisel, täpsemalt 20. septembril ning eeltellijatele neli päeva varem 16. septembril. Tavaversioon tuleb veel ka vanale generatsioonile, ehk PS3 ja Xbox 360 konsoolidele, kuid Legend Editionit saavad soetada ainult PS4, Xbox One ja PC omanikud.

Statistilised numbrid: Basketball-Reference