fbpx

Rocket League toob mängu kastid

Kuigi eelmisel nädalal põhjustas palju kisa-kära Counter-Strike: GO ümber käiv hasartmänguskandaal (kuula podcasti), ei paista see aga vähemalt üht populaarset mitmikmängu heidutavat. Nimelt leidis mõned päevad tagasi üks Redditi kasutaja Rocket League’i faile uurides märke, mis viitasid üsna selgelt, et peagi on plaanis mängu tuua värskeid mooduseid oma rakettautodele lisanodi hankimiseks. Need viited said ka ametliku kinnituse, kui mängu arendanud firma Psyonix asepresident Jeremy Dunham Redditis olukorda kommenteerida otsustas. Ta tunnistas, et mängu lisandub tõesti niinimetatud kastide süsteem, mis on suuresti seotud tulevaste turniiride ja võstlustega, kuid samas lubas ta, et kõik sellisel teel saadavad autasud ja muu säärane on puhtalt kosmeetilised ning nad ei plaani mitte mingil juhul kuidagi hakata mängijatele eeliseid müüma. Ka kinntati, et siiani kestnud tasuta ja tasuliste lisapakkide mudel jääb tulevikus alles. Lisaks lükkas ta ümber kuuldused, et uuendusega kaasneb ühilduvus Steami ostukeskkonnaga, mille abil eelnimetatud CS: GO tehingud ning sellest tulenevad legaalsed ja mitte nii legaalsed tegevused toimuvad.

14683167852

Suures plaanis tundub, et eelmisest suvest päriti suurüllataja on teiste vigadest õppinud ning proovib üha populaarsemaks saanud mehhaanikat ka enda mängu kohandada nii, et sellega uusi mängijaid kohale meelitada ning vanu eemale mitte peletada. Neil, kellele kastid aga totaalselt vastuvõetamatud on, avaneb võimalus vaid ühe linnukese abil märgendkastis (see pun tuli kogemata) kõigest sellest vabaneda. Eks saab näha, kuidas kogu see süsteem reaalsuses hakkab välja nägema ning kui hästi ja apsakatevabalt tegelikkuses suudetakse see implementeerida.

Täpsemat ametlikku informatsiooni selle kohta peaks tulema juba augusti alguses RLCS (Rocket League Championship Series) võistluse finaalide käigus.

Allikas: PC Gamer