fbpx

HATOR sündis mängude, küberspordi ja IT-entusiastidest koosneva rahvusvahelise grupi algatusena. Nende eesmärk on pakkuda kõrgekvaliteedilisi e-sporditooteid, järgides samas mõistlikku hinnapoliitikat. See teeb HATORi kaubamärgi tooted keskmisele tarbijale palju taskukohasemaks kui enamik teiste tootjate omad.

Tänased amatöör- ja poolprofessionaalse e-spordi esindajad on homsed maailma e-spordi superstaarid ning HATOR soovib neid saata nende teekonnal küberspordi areeni Olümposele!

MängudeÖÖ raames toimub HATORi toodete esmaesitlus Eestis, mis tähendab, et just seal on esimest korda võimalik tutvuda nende laia tootevalikuga. Apollo kino Ülemiste Blackbox saal on täis arvuteid ja Eestis tehtud videomänge, mida saab testida just nende kõrvaklappide, klaviatuuride ja hiirte: HATOR Pulsar 2 PRO hiired, HATOR Rockfall 2 Mecha Orange klaviatuurid, HATOR Hypergang 2 kõrvaklapid ja HATOR Tonn EVO hiirematid.

Lisaks leiab saalist Arvutitarga ala koos Mänguritoaga, kus saab samuti proovida HATORi huvitavat tootevalikut: HATOR Arc mänguritool, HATOR Stellar Pro Wireless hiir, HATOR Pulsar 2 Pro Wireless hiir, HATOR Hypergang 2 Wireless Tri-mode kõrvaklapid, HATOR Rockfall 2 Mecha Signature Edition klaviatuur ja HATOR Dreamcast RGB mikrofon.

Kohapeal jagatakse  ka voucher‘eid millega saab HATORi tooteid hiljem odavamalt osta Arvutitarga esindustest ja veebipoest.