fbpx

Platinum Games, mis on väga populaarne tänu vapustavalt üleseksualiseeritud Bayonetta seeriale, teatas juba möödunud E3 ajal, et on võtnud ette ülesande muuta mänguks populaarse animasarja Avatar: The Last Airbender järjeloo Legend of Korra. See on muidugi nende kahe seeria austajate jaoks täiesti fantastiline uudis, sest nii Avatar: The Last Airbender kui ka selle järg Legend of Korra on kolmanda isiku vaates videomänguks justkui loodud.

NICKELODEON THE LAST AIRBENDER

Õhu -, maa-, vee – ja tuletaltsutajate maailma tasakaalu taastamisest pajatavatest animasarjadest on juba varemgi püütud mänge luua, aga need on olnud suhteliselt ebaõnnestunud, et neid üldse mitte märgata ega näppida. Kui esialgse seeria Avatar: The Last Airbender peategelaseks oli väike poiss Aang, siis järjeloo Legend of Korra staariks on noor naine Korra. Esimeses seerias tutvustatud ja praeguseski pidevalt arendatav õhu -, maa -, vee- ja tuletaltsutamisel põhinev idamaine võitluskunst on ääretult vaatemänguline, graatsiline ja tegelikult lihtsalt meelierutavalt äge nagu kogu fantaasiarohke maailm, kus kõik need taltsutajad ja mitte-taltsutajad elavad.

https://www.youtube.com/watch?v=PdKuJ75MMqs

Seepärast on väga vinge, et just Platinum Games asja käsile võttis. Samas ei ole stuudio kunagi hiilanud eriliselt köitvate lugude poolest, sest võitlus ja selle rohkus on nende jaoks alati põhiline olnud. Olemasolevate näidislõikude põhjal saab ainult nii palju järeldada,  et taltsutajate võitluskunst on vägagi veenvalt mänguks ümber tõlgitud.

Kas lisaks ägedale madistamisele pakub mäng ka kirevaid tegelasid ja põnevat lugu? Sellele on väga raske vastata, aga nagu ikka, siis loota ju võib. Võttes arvesse, et Platinum Games tõi meile ka sellise kauni maiuse nagu Metal Gear: Revengeance, siis võib ootused lausa lae alla riputada ja need sinna jättagi, sest saab olla kindel, et korraliku beat’em up möllu pakutakse meile kindlasti.