fbpx

Burnout Paradise on paljude mängurite poolt raudkindlalt tunnistatud maailma parimaks automänguks. See mäng ning kogu seeria on isegi nii head, et vääriksid lausa omaette žanrit, mille trooni seejärel üksinda valitsema hakata: kihuta-ja-rammi automäng. Burnout Paradise ilmus aastal 2008 ning selle täiendatud versioon, pealkirjaga Ultimate Box, 2009. aastal. Jah, saame taaskord valusa hoobi sellele, kui vanad me kõik oleme… Seeria ise algas juba 2001. aastal.

burnout paradise

Mänguseeria sünni (ning mingis mõttes ka surma( juures olnud arendaja Criterion Games on teinud vahepeal läbi suured muutused, paljud endised liikmed on siirdunud uute projektide juurde ning mängustuudio ise on teinud ka korraliku kannapöörde – Need for Speedi seeria arendamisest näiteks mängu Battlefield: Hardline abistamise juurde. Criterion Gamesi kaks endist töötajat, Alex Ward ja Fiona Sperry, on loonud aga uue mängustuudio nimega Three Fields Entertainment, mis õrritab nüüd sellega, et on tegemas palavalt armastatud Burnout seeriale järeltulijat. Tundub, et me tõesti saame uue kihuta-ja-rammi automängu ja seda just neilt, kes antud žanri on loonud.

Burnouti seeria õigused koos Criterion Gamesi endaga kuuluvad Electronic Artsile, kes teeb tugevalt tööd selle nimel, et saada lahti halvima firma kuulsusest. Kohati näib, et see neil isegi õnnestub. Nii avalikustati ka, et Burnout Paradise on oodata tagasiühilduvussüsteemiga Xbox One konsoolile. Kas neil on aga plaanis teha ka päris järg Burnoutile, ei ole teada

Allikas: Polygon