fbpx

Eelmise aasta üheks parimaks tulistamismänguks peetav Battlefield 1 erines oma konkurentidest sellega, et hülgas tuleviku ja reisis ajas tagasi Esimese maailmasõja lahinguväljadele. Tundub, et mullu kosmosesse lennanud Call of Duty leiab samuti, et aeg on küps mineviku poole piilumiseks.

https://www.youtube.com/watch?v=XTPhUavRfgY

Nimelt saadeti Youtube’i kasutajale TheFamilyVideoGamers anonüümse allika poolt e-mail, mis sisaldas pilte millestki, mis kannab nime Call of Duty: WWII. Muidugi tasub vihjesse suhtuda skepsisega, sest väga vabalt võib tegu olla videoloojaga, kes üritab lihtsalt valskuse kaudu oma vaatajanumbreid tõsta.

Samas tundub see üpriski loogilise sammuna. Battlefield 1 edu ning Call of Duty: Infinite Warfare’i tavapärasest jahedam vastuvõtt näitasid selgelt, et mängurid igatsevad taga n-ö vanu häid aegu. Kas taoline samm ka reaalselt astutakse, selgub millalgi lähikuudel, sest Activisionil on kombeks oma suurima rahalehma lüpsigraafikud kevadkuudel paika seada.

Tänavuse Call of Duty seeria sissekande eest vastutab Sledgehammeri stuudio, kelle repertuaarist võime praegusel hetkel leida vaid ühe, ent siiski õnnestunud Sõjakutse mängu. Selleks oli 2014. aastal ilmunud Advanced Warfare. Ühtlasi oli tegu ka viimase Call of Duty’iga, mida mina isiklikult mängisin (ja mis mulle ka meeldis).

Allikas: PC Gamer