fbpx

Mõned nädalad tagasi avaldas ülimenuka mobiilimängu Pokemon Go arendaja Niantic Inc enda pressiteates, et töö all on uus liitreaalsusmäng Harry Potter: Wizards Unite.

Uue nutimängu ideeks saab taaskord olema reaalmaailmas telefoniga ringi liikumine ning legendaarsete koletiste vastu (nii üksi kui ka koos teiste mängijatega) võitlemine. Täpset ilmumisaega Harry Potter: Wizards Unite’ile praeguse seisuga pole välja toodud.

Wall Street Journali sõnul on Niantic Inc saanud investeeringu, mille suurus küündib kuni 200 miljoni USA dollarini, seega võime eeldada, et Harry Potter on investorite silmis uus kullaauk. Niantici tegevdirektor John Hanke kommenteeris uudist: „Meil on hea meel töötada NetEase’i, Sparki ja teiste uute investoritega. See rahasüst pakub uusi strateegilisi võimalusi ja suurendab meie võimet teha pikaajalisi investeeringuid liitreaalsusesse ja Niantici reaalmaailma platvormi“.

Niantic Inci varasemateks projektideks on juba eelnevalt nimetatud Pokemon Go ja Ingress. Pokemon Go avaldati 2016 aasta juulis ning tipphetkel oli sel ligi 100 miljonit kasutajat. Tänavuse juunikuu seisuga on teose tulu ületanud 1,2 miljardit dollarit.

Allikas: VentureBeat