fbpx

Hei, kas sa teadsid, et praegu on nii PlayStationi kui ka Xboxi peal võimalik osta erinevaid Asterix & Obelix mänge ning seda vaid paari euro eest?

Nüüd tead! Näiteks võid enda kogusse lisada Asterix & Obelix XXL: Romastered (PSN, Xbox) kui ka näiteks Asterix & Obelix Slap Them All! (PSN, Xbox). Lisaks on saadaval teisigi sarja teoseid.

Aga miks me sellest üldse räägime? Eelkõige tahtsin lihtsalt väljendada rõõmu selle üle, et poelettidele on jõudnud uhiuus „Asterixi“ koomiks!

1990ndate jooksul jõudis meieni tervelt 17 erinevat Asterixi koomiksit. Neist viimaseks oli 2000. aastal ilmunud „Arverne’i kilp“. Peale seda aga tegi Egmont sarjaga lõpparve.

Nüüd, lausa 24(!) aastat hiljem on „Asterix“ tagasi! Nimelt on poelettidele jõudnud „Ärimees Obelix“ ning see ei tundu jäävat ühekordseks comeback’iks.

Nimelt lubab Egmont, et uued raamatud hakkavad ilmuma neli korda aastas. 2024. aasta omad jõuavad meieni juulis ja oktoobris, 2025. aastal aga jaanuaris, aprillis, juulis ja oktoobris. Soovijad saavad teha ka tellimuse.

Ma ei tea, kuidas on lood teiega, aga mina igatsesin „Asterixi“! Tore, et tagasi oled!