fbpx

Crytek astub MOBAde maailma

Kõigile mängusõpradele peaks midagi ütlema mängufirma Crytek, kui ei, siis selle firma poolt loodud mänguseeria Crysis kindlasti. Nüüd selgus, et oma uue mänguga Arena of Fate astub Saksamaa mänguarendaja Crytek mängude DOTA ja LoL eeskujul MOBAde (multiplayer online battle arena) lahinguväljale.

Crytek ei liigita oma pressiteates värskelt väljakuulutatud mängu kuidagi MOBA žanri alla, kuid kõik viitab sellele, et nii just on. Arena of Fate kujutab endas kiiret multiplayer mängu, kus omavahel astuvad võistlustulle 2 meeskonda, neis mõlemais 5 mängijat. Kõlab tuttavalt?

Tegelastena hakkab Arena of Fate kasutama tuntud nägusid nagu Robin Hood, Nikola Tesla, Joan of Arc, punamütsike jt. Mängu beta versiooni saab juba sellel suvel proovida registreerides end mängu kodulehel. Samuti on mäng väljas varsti algaval E3 messil, kus ka ilmselt kuuleme selle kohta palju rohkem infot.

Kas aga mängust  Arena of Fate võib saada tõsiseltvõetav konkurent suurtegijatele nagu DOTA ja LOL? Isegi seda küsimust on veel vara moodustada.

Allikas: PC Gamer