fbpx

Blizzard avalikustas Overwatchi

Ülipopulaarse MMORPG World of Warcraft loonud mängustuudio Blizzard Entertainment avalikustas eile alanud BlizzConi ajal esimest korda 17 aasta jooksul uue frantsiisi, mil nimeks Overwatch. Tegu on 6v6 meeskonnapõhise FPS tulistamismänguga, mis asetab mängija erilise löökrühma ridadesse, mille ülesandeks on lõpetada sõjad ning tagada maailmas rahu.

https://www.youtube.com/watch?v=T3YuZP1g3cQ

Visuaalselt stiililt on Overwatch multikalik ning sarnaselt teiste omalaadsete tulistamismängudega leidub ka siin hulgaliselt erinevaid klasse mitmesuguste omaduste ja võimetega. Mike Morhaime, üks Blizzardi asutajatest, teatas, et Overwatch’iga üritab stuudio luua tulistamismängu, mis oleks kutsuv laiemale publikule, kuid jääks samas truuks ka nendele väärtustele, mida kõnealuse žanri fännid on alati austanud ja armastanud. Mohraime väitis ka, et teatud elemendid Blizzardi poolikuks jäänud MMO-st Titan kasutatakse nüüd ära Overwatch’is, tuues näiteks mõned kaardid, mis kanduvad üle uude tulistamismängu. Olenemata asjaolust, et Overwatch’i alged on seotud Titan’iga, mille kallal töötas stuudio seitse aastat, rõhutas Mohraime siiski, et tegu on väga erinevate mängudega.

Küsimusele, millal me Overwatch’ile käed külge lüüa saame, vastas Blizzardi Chris Metzen, et “varem, kui me arvata oskame”. Hetkel teame vaid seda, et mängu beeta saabub 2015. aastal.

Allikas: Polygon