fbpx

Jah, see on käes! Ah et mis täpsemalt? Nupukamad juba teavad vastust. Käes on see iga-aastane pühade-eelne aeg, mil pea kõik mängutootjad on otsustanud, et just nüüd on kõige õigem aeg oma mängud välja tuua.

Selle tulemusena vahivad meile nii digitaalsel kujul kui ka poeriiulil vastu suur kogus juba ostetavad ja „eeltelli mind!“ sildiga videomängud, millest on raske mööda vaadata. Aga ma tahan ju neid kõiki! Miks ma pean valima? Nii leiame end silmitsi seismas olukorraga, kus oma sirge näoga välja teenitud mänguri nimesildi kaitsmiseks tuleb välja käia päris korralik rahasumma, et mängida värsketest mängudest kasvõi pooli. Mis aga veelgi hullem – kogu selle massi vahel võivad minna kaotsi need mängud, mida isegi ei teadnud, et tahame.

Millest ma siis siin ikkagi õigupoolest kirjutan? Kas tõesti tulevad peale Ubisofti lipulaevade, uue Call of Duty ja GTA V uusversiooni veel midagi välja? Peab ette võtma kalendri:

call_of_duty

Alustada tuleb juba ilmunud mängudest:
Sunset Overdrive – 28. oktoober
Call of Duty: Advanced Warfare – 
4. november

Kui neist on kuidagi imekombel maitse suhu saadud, siis seda kindlasti nende arvelt:
Alien: Isolation – 7. oktoober
Driveclub – 7. oktoober
NBA 2K15 – 7. oktoober
Borderlands: The Pre-Sequel – 14. oktoober
The Evil Within – 14. oktoober
Bayonetta 2 – 24. oktoober
Civilization: Beyond Earth – 24. oktoober

Kas Sa Middle-earth: Shadow of Mordor’i (30. september) jõudsid läbi mängida?

shadow-of-mordor copy

Ja nüüd tuleb raskekahurvägi:
Assassin’s Creed Unity – 11. november
Assassin’s Creed Rogue – 11. november
Halo: The Master Chief Collection – 11. november
Dragon Age: Inquisition – 18. november
Far Cry 4 – 18. november
Grand Theft Auto V – 18. november
LittleBigPlanet 3 – 18. november
Super Smash Bros. – 21. november

watch-dogs-wii-u copyJa kui sellest veel vähe, siis Watch Dogs ilmub Wii U peale 18. novembril.

Õnneks abistab valiku tegemisel asjaolu, et me elame Euroopas ja siia kipuvad mängud mõned päevad hiljem jõudma, mis omakorda tähendab seda, et suuremad mänguportaalid on juba oma arvamuse välja öelnud, mille järgi on meil kiirelt võimalik oma arvamust kohandada ja kas siis tühistada või taastada oma eeltellimused. Veidi kindlustunnet pakub ka detsembrikuusse vaatamine, kus jõllitab meile oma suurte silmadega vastu punase tutimütsiga tühjus. Sellest kõigest hoolimata on aga selgeks saanud järgmise paari kuu tegevuskava, sest mängud vajavad mängimist! Kuid küsimusele, millises järjekorras me selle kõik ette võtame, tuleb siiski ise vastus leida.