fbpx

Lekkis uus Assassin’s Creed

Tundub, et Ubisoft ei lase ennast ühest Unity-nimelisest komistuskivist häirida ning jätkab juba väljakujunenud traditsiooni tuua Assassin’s Creed’i seeriasse igal aastal uus sissekanne. Kotaku edastab, et ühe tulevase mänguga seotud isiku andmetel viib 2015. aasta Assassin’s Creed meid 19. sajandisse viktoriaanliku Londoni poristele tänavatele ning nõgistele katustele. Veel ei ole kindlalt teada, mis saab uue mängu alapealkirjaks, kuid hetkel on projekti koodnimeks Victory.

Victory saab olema esimene „suur“ Assassin’s Creed, mille loomise eest ei vastuta Ubisofti põhiline Montreali stuudio, vaid seekord antakse teatepulk üle Ubisoft Quebecile. Tegu on huvitava otsusega, kuna Ubisoft Montreal on senini meieni toonud kõik peamised seeria mängud alates Assassin’s Creed’i algusaegadest 2007. aastal, mis tekitab küsimuse, millega sisustab oma vaba aega Assassin’s Creed’i monumentaalsest raskusest vabanenud Montreali stuudio. Quebecis paiknev stuudio on ka varem Assassin’s Creed’iga kokku puutunud, olles loonud seeria kolmanda osa allalaetavad lisapaketid, Freedom Cry ja The Tyranny of King Washington. Lisaks sellele väidab Kotaku, et nende allika kohaselt ei ilmu järgmisel aastal enam kaks Assassin’s Creed’i mängu ning Ubisoft keskendub uue generatsiooni konsoolidele ja PC-le.

rsz_victory

Kotaku andmetel jõudis nendeni seitsme minuti pikkune videoklipp uuest mängust, mis tundub kasutavat sama Anvil mängumootori mudelit, mida rakendati ka Unity puhul. Nimetatud klipis ronib mängu protagonist ühe kõrgema ehitise otsa ning sünkroniseerib, mistõttu kaamera „lendab“ lähemas ümbruskonnas ringi ning tutvustab mängijale erinevaid huvipunkte. See tundub olevat väga sarnane Far Cry 4‘ga. Edasi demonstreerib klipp missiooni, mille eesmärgiks on oma sihtmärgi eemaldamine. Selle jooksul võitleb protagonist muuseas liikuva tõlla katusel mitmete vaenlastega ning kasutab uut konksulaadset relva sihtmärgi endale lähemale tõmbamiseks, kuid mida saab rakendada ka mööda kaarti ringi liikumisel. Tundub, et Kotaku ajakirjanikud olid nähtust positiivselt üllatunud, leides, et Victory näeb juba praegu välja üsna viimistletud ja huvitav.

Ubisoft avaldas Victory lekkimise kohta ka ametliku pressiteate, väites et neil on uue mängu avalikuks tulemise päralt kahju ning Quebeci stuudio on selle kallal töötanud juba paar viimast aastat. Veel väidetakse, et Victory kohta jagatakse rohkem infot tulevikus ning hetkel on stuudio prioriteet Assassin’s Creed Unity viimistlemine.

Allikas: Kotaku