fbpx

Just Cause 3, Avalanche Studiosi poolt loodav ja Eidos Interactive’i rahadega levitatav avatud maailmaga plahvatustemaias seiklusmäng, sai endale äsja esimese treileri. Kuigi video ei paljasta midagi mängitavuse ega mehaanikas sisseviidavate uuenduste kohta, on tegu siiski stiilse klipiga.

Just Cause’i seeria kangelane on Rico Rodriguez. Rico on mees, kes teenib leiba fiktiivsete Lõuna-Ameerika riikide diktatuurirežiimide kukutamisega nii plahvatuslikult, kui vähegi võimalik. Lisaks harjumuspärasele püstolite, kuulipildujate, raketi- ja granaadiheitjate, lõhkeainete ning muude relvade lasule kuulub tema arsenali ka haardekonks, millega saab kinni krabada, lisaks kõigele muule, ka parasjagu sõitvatest autodest ja lendavatest lennukitest. Just Cause’i üheks suurimaks tõmbenumbriks ongi olnud nii horisontaalne kui ka vertikaalne mobiilsus, mis pakub mängijale mitmeid erinevaid viise oma eesmärgi täitmiseks, milleks on tavaliselt kellegi või millegi õhku laskmine. Seeria, mille esimene osa ilmus 2006. aastal, on üles ehitanud märkimisväärse fännibaasi ning tõusnud üheks suurimaks nimeks Euroopa mängumaastikul.

Just Cause 3‘el ei ole veel kindlat väljalaskekuupäeva, kuid ülalolevast treilerist selgub, et mäng peaks poelettidele jõudma käesoleva aasta pühadehooajal.

Allikas: Polygon