fbpx

Tom Clancy’s The Division kuulutati välja aastal 2013. toimunud tehnika- ja videomängumessil E3. Tegemist on avatud maailmaga MMO RPG mänguga ning see oleks pidanud algselt ilmuma 2014. aastal. Seda aga ei juhtunud.

2014. aasta maikuus kuulutas Ubisoft, et kauaoodatud The Division lükkub edasi aastasse 2015, sest töö mängu kallal pole veel kaugeltki lõppenud. Ühe anonüümse allika sõnul poldud sel hetkel veel mängu arendamisega korralikult pihta jõutud hakata ning valdav enamus kulunud ajast olevat läinud mängumootori ehitamise alla. Täpsemat ilmumiskuupäeva välja ei öeldud ning see, lisaks paljudele muudele väiksematele uudistele, nagu pisemate stuudiote ja töötajate projekti lisamine, muutis mängijaid ettevaatlikumaks ning pani neid oma ootusi langetama. Lisaks on viimastel aastatel mängude väljakuulutamine ja seejärel nende edasilükkamine vägagi populaarseks „trendiks“ muutunud.

See trend ei näita väsimuse märke – Tom Clancy’s The Division ilmub kõige viimaste uudiste järgi alles tuleval aastal ning, nagu arvata võib, pole täpsem kuupäev teada. Siiski, praeguse seisuga jääb seni täpsustamata kuupäev aasta esimesse veerandisse. Seni võime ainult oletada, kas mängurite huvi on aastal 2016 sama suur, kui ta oleks olnud aastal 2014…

Allikas: Polygon