fbpx

Need for Speed alustab algusest

Mänguhiiul EA on teiste seas kombeks viimasel ajal eemaldada oma mängudelt järjekorranumbreid: Sim City, Starwars: Battlefront ning nüüd Need for Speed. 1994. aastal alguse saanud (ning viimasel ajal väikest mõõnaperioodi näinud) mänguseeriasse lubab EA tuua sisse täiesti uue elu, kuid vanemad mängurid võivad värskest treilerist aimata, et inspiratsiooni on võetud just paljude meelest seeria tugevaimatest osadest: Need for Speed: Underground ja Need for Speed: Underground 2.

Mängu lubatakse juba selleks sügiseks ning seda platvormidele PC, Xbox One ja Playstation 4. Mängu arendab Ghost Games, kelle koodiridadest sündis seeria viimane osa, Need for Speed Rivals. Vahepeal ilmus ka mobiilidele mõeldud Need for Speed: No Limits, aga kes mobiilimänge ikka mängib.

Need for Speed: Underground ilmus 2003. aastal, tuues seeriasse esmakordselt loopõhise üksikmängu ning tutvustas ka garaaži, kus oli võimalik väga detailselt oma autot tuunida. Sellega viidi mängija öistele linnatänavatele, et tutvustada autokultuuri osa, mis kartis päevavalgust. Underground 2 ilmus aasta hiljem ning tõi endaga kaasa veelgi detailsema tuunimisvõimaluse ning nö. „vaba sõidu“ osa, kus mängijal oli võimalik eesmärgita öises linnas ringi kihutada.

Allikas: Kotaku