fbpx

BioWare’i lipulaeva järgmine osa Mass Effect: Andromeda ilmub 2016. aasta jõulude ajaks. E3 raames toimunud pressikonverentsi alustas levitaja EA võimsalt ning näitas kohe mängu treilerit. Sellega kahjuks info ka piirdus.

Mass Effect: Andromeda arendusega hakati pihta juba 2013. aastal, mil ilmus triloogia viimane osa Mass Effect 3: Citadel. Andromedasse koondavad arendajad endi sõnul kogu seeria parimad omadused, samas soovitakse lükata kaugemale ka piire ja rahuldada Mass Effecti fännide kõrgeid ootuseid.

Kahjuks pole aga mäng veel sellises arengustaadiumis, et oleks võimalik rohkem infot jagada. Teame vaid seda, et Andromeda tegevus hakkab toimuma palju hiljem kui esialgne triloogia ning mängu peategelaseks saab inimene, vastavalt mängija valikule, kas mees või naine. Tegemist ei ole tegelasega, keda meile näidatakse esimeses treileris. Mäng hakkab kasutama Frostbite mootorit, mida kasutati ka antud treileri loomisel. BioWare’i esindajate sõnul näitab klipp seda, millist visuaalset väljanägemist proovitakse järgnevate kuude jooksul saavutada.