fbpx

Kui Fallout Shelter möödunud E3 mängumessil välja kuulutati, ei osanud seda keegi väga oodata. Kas Bethesda teeb tõesti free-to-play mobiilimängu? Ja seda veel nii tuntud kaubamärgiga nagu Fallout. Juba paari päeva möödudes selgus tõsiasi, et Bethesda ootamatu käik tasus rohkem kui küllaga ära: nüüdseks nii iOS kui ka Androidi platvormil olev Fallout Shelter lükkas kiirelt troonilt end seal pikalt mugavalt tundnud Candy Crush mängud ning teenis Bethesdale juba esimese kahe nädalaga 5.1 miljonit dollarit. Mäng jõudis sadade tuhandete mängurite südamesse, sealhulgas ka minu, seda siis üheks päevaks,

Bethesda on pannud Fallout Shelteri edu ka numbritesse, seda loomulikult mängulises võtmes. Näiteks on kokku antud mobiilimängu mängitud 29 076 178 tundi, mis teeb 1 211 507,4 päeva või 173 072,4 nädalat või siis lihtsalt 3317 aastat.  Nagu Bethesda ise antud tulemust kirjeldab, siis liikudes 36 000 miili tunnis, oleks selle ajaga Maalt Marsile edasi-tagasi sõitnud 10 863 korda. Märkimisväärne, kas pole? Ülejäänud numbrite ning huvitavate paralleelidega saab tutvuda juba allolevas graafikus.

FalloutShelter_Infographic_v10-ENNüüd pole enam midagi muud teha, kui jääda oma nutitelefoniga mängides ootama 10 novembrit, mil ilmub Fallout 4.

Allikas: Bethesda blog