fbpx

Soome legendaarne mängustuudio Remedy Entertainment on oma tuntuima mänguga, milleks on vaieldamatult Max Payne, paljusid meie lapse- ja nooruspõlvi mõjutanud. Aastal 2010 lisati enda lühikesse, kuid muljetavaldavasse resümeesse veel üks mäng – Alan Wake. See rääkis loo kirjanikust, kelle kirjateosed hakkasid muutuma reaalsuseks. Sürreaalne segu tulistamismärulist ja ellujäämisõudusest kogus kiirelt populaarsust ning paljud jäid lisa nõudma. Peale kahte lühikest lisaepisoodi ning eraldiseisvat kõrvallugu Alan Wake’s American Nightmare jäi kõlama aga vaikus.

Kuniks selle aastani – aprillikuus avaldas Polygon enda lehel video Alan Wake 2 prototüübist, mis kunagi ilmavalgust ei näinud ning nüüd teatas Remedy üks võtmefiguuridest, esimese Max Payne’i nägu ning Alan Wake’i stsenarist Sami Järvi (rahvusvaheliselt tuntud kui Sam Lake), et Alan Wake 2 saab reaalsuseks.

GameInformerile antud intervjuus ütles Järvi, et seisab kindlalt projekti taga ning erinevate osapooltega on läbirääkimised toimumas, kuid antud hetkel pole siiski veel midagi kivisse raiutud ega kuhugi alla kirjutatud. Sellest hoolimata on ta hoidmas positiivset väljavaadet ning tema sõnul on tegu kõigest aja küsimusega, sest “Alan Wake 2 is going to happen!“

Allikas: Game Center Online