fbpx

Võime spekuleerida palju tahame, et kas ja kui edukaks oleks kujunenud selle suve suurhitt Rocket League, kui see ei oleks maandunud kohe ilmudes PlayStation Plus tasuta mängude nimekirja. Minu isikliku arvamuse kohaselt ei oleks rakettautode jalgpallisimulaatorit saatnud nii kiire tähetund ning ehk oleks see jäänud ka veidi väiksemaks, kuid uudised ei ole ju koht, kus avaldada oma arvamust. Fakt on see, et Rocket League on ülipopulaarne, jõudes otsapidi isegi e-sporti ja seda hoolimata asjaolust, et mäng on siiani olnud väljas vaid PlayStation 4 konsoolidel ja arvutil. Näib, et olukord on muutumas ning me võime lähiajal saada sellest fenomenist osa ka Xbox One konsoolidel.

Lisaks erinevatele intervjuudele, kus Rocket League’i tegijad on avaldanud, et mäng tuuakse ka teistele platvormidele, lisas Taiwani videomängude reitingu nõukogu lühikeseks ajaks mängule ka Xbox One platvormi. Antud uudise kirjutamise ajaks on Xbox One’i tähis mängult eemaldatud.

Novembrikuu algul andis mängu arendaja Psyonixi juht Dave Hagewood Red Bullile intervjuu, kus mainis, et nad loodavad juba selle aastanumbri sees avalikustada, millal ja millistele uutele platvormidele võib Rocket League’i oodata. Kas me võime loota mängu lisaks Xbox One konsoolile ka näiteks Wii U peale, näitab vaid aeg. Praeguseks on mängu ostetud arvuti ja PlayStation 4 peal kokku rohkem kui 8 miljonit.

Allikad: Destructoid, Gamespot, Twitter