fbpx

Kas Mafia III ilmub juba aprillis?

Kui vaadata ajas tagasi ja mõelda eelmisel suvel toimunud gamescomil nähtu peale, on üheks kõige eredamaks mälestuseks Mafia III. Ehk oli tegu selles ägeda olustikuga pimedas toas, kus meile nüüdseks ka avalikkuse silme ette jõudnud mänguvideot näidati, aga hetkega olid ootused kõrgel. Tundub, et Andri arvab sama, sest ega ta muidu poleks toda teost oma selle aasta oodatuimate mängude nimekirja pannud.

Senimaani on meile teadmata olnud mängu ilmumiskuupäev, ent nüüd on internetiavarustesse lekkinud pilt antud mängu GameStopi eeltellimusinfost, mille kohaselt jõuab Mafia III PlayStation 4 ja Xbox One’i peale selle aasta 26. aprillil.

Mängu väljastaja Take-Two pole siiski midagi kinnitanud ning PC Gamerile antud kommentaaris öeldi vaid, et mäng ilmub antud aastanumbri sees ning mainiti ka seda, et paljud poed tihti panevad mängude ilmusele nö asenduskuupäevi. Jääme pingsalt ootama ametlikku teadaannet sellest, millal Mafia III meieni jõuab, et näha, kas ta suudab seljatada nii oma eelkäija kui ka kõikide mängurite seni väljaöeldud kahtlused.

Allikas: PC Gamer