fbpx

Tom Clancy’s The Division on kohe-kohe kõikide mängurite ukse taha jõudmas ja selle puidust või metallist pinnale koputamas, ent enne seda jõudis toimuda veel üks avatud beetatestimine. Lõppenud nädalavahetusel avanes võimalus kõikidel soovijatel Ubisofti uuele kolmanda isiku vaates tulistamismängule näpud taha panna, et aimu saada, mis sorti mänguga täpselt tegu on. Kui beeta otsa sai, avaldas Ubisoft, et kahe sessiooni (nii kinnise kui ka avatud) ja kolme platvormi peale kokku mängis The Divisioni beetat umbes 6,4 miljonit kasutajat. See on antud konsooligeneratsiooni peale kõige suurem number üldse. Väidetavalt. Kui räägime beetadest ja uutest frantsiisidest.

Mõlemad beetad jõudsid esimesena just Xbox One’i konsoolile, täpsemalt päev varem kui PS4 ja PC peal. Hiljuti selgus, et sellega Microsofti eksklusiivsus ei piirdu – kõik tasulised lisapaketid jõuavad tulevikus esimesena just Xbox One’i peale, ülejäänud platvormid peavad aga enda korda tervelt kuu aega ootama. Täpselt samamoodi tehti ka Call of Duty seeria puhul, kuni Activision otsustas hoopis Sony’ga käed lüüa.

Tom Clancy’s The Division jõuab PC, PS4 ja Xbox One platvormidele 8. märtsil. Seniks aga meenutame kõike seda, mida me lõppmängus näha ei saa

Allikas: Polygon