fbpx

Watch Dogs 2 ilmumine oli ainult aja küsimus ja nagu häkkerimängule kohane, on viimaste nädalate jooksul lekkinud ka palju infot mängust endast. Nüüd on teos saanud ametliku Ubisofti poolse kinnituse ja video, kus mängu tegijad räägivad teosest, ning loomulikult on kaasas ka ägedad treilerid. Nagu eelnevalt spekuleeritud sai, ilmub Watch Dogs 2 15. novembril.

Mäng pöördub hallist ja muserdunud Chicagost värvikirevasse ja sooja San Franciscosse, kus kandis asub ka maailma tehnoloogiakeskuseks peetav Silicon Valley. Tundub ideaalne keskkond sedatüüpi mängule? Vahetunud on ka peategelane, seekord saame kehastuda nooreks tumedanahaliseks andekaks häkkeriks, nimega Marcus Holloway, kes otsustab peale valesüüdistust ohjad enda kätte võtta ja niiöelda maailma parandama (või siis hävitama) hakata. Võrreldes Aiden Pearce’iga oskab Marcus rohkem hüpata ja kiiremini liikuda ehk parkuurida. Tema käsutuses on erinevalt esimesest mängust ka raadioteel juhitavad seadmed (nagu droon ja mingi kahel rattal liikuv käepikendus, mida ma kuidagi nimetada ei oska), samuti rõhutakse treilerites 3D-prinditud relvadele. Marcuse eriliseks relvaks on aga nööri otsa seotud piljardikuul, mis võimaldab vastastele väga kiirelt koht kätte näidata.

Lisaks sellele, et esimese osaga võrreldes tundub mängu keskkond palju värvilisem, on see ka tunduvalt avatum. Nüüd on võimalik häkkida kõiki arvuti poolt juhitavaid tegelasi ning sõiduvahendeid. Samuti lubab Ubisoft, et kogu Watch Dogs 2 maailm on elav ja oma tegevuses mängijast sõltumatu.

Kogu esmaesitlust saab vaadata allolevas videos, mis sisaldab ka mängu avalikustamise treilerit ning Marcus Holoway tutvustust.

Watch Dogs 2 tutvustuses võib leida väga palju paralleele parimaks avatud maailmaga mänguks nimetatud GTA V-ga. Olgu selleks siis keskkond, „enekate“ tegemine või koerad. Antud juhul tundub see mulle isegi hea märgina, ikka tuleb õppida neilt, kes on paremad. Olles üks nende paljude seast, kellele suudeti mängu esimene osa ilmumisele eelnenud ajal maha müüa, kuid pidi mängus endas väga pettuma, tunnen end taas võlutuna. Watch Dogs 2 tundub täpselt selline mäng, mis mulle meeldib. See on värviline, seal on palju võimalusi, see tundub lõbus ning see on väga laheda visuaalse stiiliga.

Watch Dogs 2, palun ära lase endas pettuda!

Mängust endast kuuleme kindlasti rohkem juba tänavusel E3 Ubisofti pressikonverentsil, mis leiab aset paari päeva pärast. Vaadates aga kogu seda infot, mis mängust juba avaldatud, on tunne, et väga rohkem polegi vaja. Tulgu ainult 15. november kiiremini!