fbpx

Mart Laar the videogamer

26. jaanuar märgib ajaloolist päeva, kui internetis sai ruum otsa. Kui mitte kõigi, siis Mart Laari jaoks kindlasti. Ülejäänud pidid leppima sellega, kuidas sotsiaalmeedias vähenes drastiliselt Laari mittepuudutavate postituste hulk. Sama päeva õhtuks oli väljas ka teemakohane videomäng Aita Mart hädast välja! Taaskord on tegemist olemuselt väga lihtsa mänguga, kuid selle kiire sünd tähendab uue ajastu algust. Millise, pole veel täpselt teada.

Eelmisel nädalal vapustas internetti Megauploadi sulgemine. Veebilehe tegijad arreteeriti ning nende vara arrestiti. Ka antud sündmusest on nüüdseks väljas videomäng. MegaUP: Upload if you can! on lihtne platvormer, kus mängijal tuleb põgeneda SWATi eest ning hüpata üle SOPA barrikaadide eesmärgiga laadida võimalikult palju andmeid internetti. Mängu treiler sisaldab huvitavat paralleeli kunagise seriaaliga A-rühm. Jääb üle oodata vaid täispikka filmi. Kuna TorrentFreak avaldas Megauploadi kasutajate plaani kaevata kohtusse FBI kadunud failide pärast, on stsenaarium juba iseennast ka valmis kirjutanud.

Ehk on Mart Laari näol tegemist suure videomängu sõbraga, kes on istunud paar viimast ööd oma Xbox konsooli taga ning üritanud värsket mängu mängides võimalikult suuri koguseid andmeid veebi laadida. Magamatusest ja liigse ekraani vaatamisest on kadunud piir reaalsuse ning virtuaalsuse vahel, mille tulemusena üritaski Mart head mängutulemust kompenseerida päris interneti tühjendamisega. Et ikka kõigile jätkuks ruumi, ka FBI konfiskeeritud failidele!
Nüüdseks on Laari teemalistele mängudele tulnud lisa!