fbpx

Mäletate, kuidas PlayStation 4 konsooliga pidi saama ise oma mänguklippe monteerida ja need veebi laadida? Mäletate, kuidas Sony lubas, et PS4 võimaldab kolmandate tootjate salvestusseadmeid kasutada? Mäletate, kuidas seda siiani teha ei ole saanud?

playstation 4 update copy copy

PlayStation teatas täna oma blogis, et lähinädalatel on oodata olukorra muutumist. Lõpuks võetakse maha HDCP kaitse, tänu millele hakkab saama läbi HDMI salvestada oma mängusessioone. Siiani on see, vähemalt youtube videote kohaselt, olnud võimalik läbi HDMI jagaja ( meil ei ole siiski  õnnestunud seda tööle saada). Sellele lisaks saab hakata SHARE nuppu kasutades oma videoid salvestama USB pulkadele ning Twitch vahendusel live-streame arhiveerima.

Meil on hea meel, et see kauaoodatud täiendus on tulemas ning loodetavasti teeb see PlayStation 4 konsooli kasutamise veelgi meeldivamaks. Ometigi jääb õhku küsimus: mida kuradit te senikaua teinud olete?