fbpx

Kes ei tahaks ülekasvanud džunglimaastikul taga ajada veel rohkem ülekasvanud Godzilla-hakatist? Left4Dead loojad Turtle Rock Studios on väljastanud gameplay treileri nende uuest mängust EVOLVE.

EVOLVE on viie mängijaga co-operative elamus, kus viies mängija on tulnuka rollis ja kõik ülejäänud kütid. Erinevalt Left4Dead’ist on seekord mängijate rollid vahetunud – kütid enamjaolt jahivad peletist, kuigi pole ka välistatud, et osav peletis jahib pigem kütte. Nii küttidele ja monstrumile on lubatud valik erinevaid võimeid ning tulirelvasid, sealhulgas ka rohkem monstrumeid kui demos esindatud „Goliath” tüüp. Ja olge mureta, kui tulnukas teid ära ei söö, siis džungel on täis florat, mis seda meeleldi teeb.

Olles ohtralt mänginud Left4Dead esimest ja teist osa, jään pikisilmi ootama, mida EVOLVE mänguliselt pakkuda suudab. Kuigi juba ennatlikult on natuke kahju, et Left4Dead mängust tuttavat 4vs4 mängustiili ei näi olevat. Mängijate classid näivad esmapilgul samuti vajavat veidi loomingulisemat lähenemist. Loodetavasti suudab EVOLVE veel areneda ning tuua lõpuks mängijateni täisväärtusliku mängu.