fbpx

Kuidas tasuta mängudega rikkaks saada?

GameFounders, Fondia ja AdCash toovad Eestisse maailma mängutööstuse gurud, kes harutavad reede õhtul avalikul paneelarutelul lahti tasuta mängude ärimudeli. Kõigil huvilistel on võimalik osaleda reedel Adcashi kontoris toimuval üritused F2P Rocks!.

Tasuta mänge, mille sees saab sooritada oste, on alati rünnatud kui salakavalat äri tegemise viisi, kuid selle ärimudeli sisse ei ole pea kunagi vaadatud. Tegelikkuses antakse nii mängijatele rohkem valikuid ja tehakse kättesaadavaks oluliselt rohkem mänge, mille mängimise eest veel mõni aeg tagasi ette maksma pidi.

Varem Tallinas Skypes töötanud, nüüd mänguvaldkonna üks parimaid analüütika ja turundusinimesi, Eric Seufert Woogast juhib reedel, 25. aprillil toimuvad tasuta mängude teemalist arutelu. Eric kirjutas sel aastal Freemium Economics: Leveraging Analytics and User Segmentation to Drive Revenue, kus sama teemat pikemalt käsitletakse. Eric on kaasanud paneeli ka oma kolleegid suurtest mängutootjatest Remedy, Rovio ja Grand Cru.

f2p
Kõigil huvilistel on hea võimalus saada osa tasuta mängude teemalisest paneelist reedel, 25. aprillil kell 18.00 Tallinna kesklinnas. Kohtade arv piiratud, tasuta registreerumine aadressil http://f2procks.com/

GameFounders on esimene Euroopas asuv ärikiirendi, mis tegeleb ainult mänguvaldkonna ettevõtjatega. Kiirendi, mida rahastab EAS Startup Estonia programm, pakub alustavatele ettevõtjatele algkapitali kõrval ka tipptasemel mentoreid, partnerluskokkuleppeid ja ligipääsu ülemaailmsele kontaktvõrgustikule. EAS Startup Estonia programm on ellu kutsutud selleks, et tugevdada ja arendada idufirmade ökosüsteemi Eestis. Programmitegevuste käigus luuakse idufirmadele uusi võimalusi kohapeal areneda ja võimalusi kiireks rahvusvahelistumiseks läbi kommertsialiseerimisprotsesside. Startup Estonia programmi kaasrahastatakse Euroopa Regionaalarengu fondist.