fbpx

level1.ee ja mängusõber ühinevad

Aprillikuu esimesel päeval kirjutasid level1.ee meeskond ja tundmatuks jääda sooviv mängusõber alla ühinemislepingule, mille tulemusena tekib Eestis uus veebiportaal, mis hakkab lisaks videomängude kirjatükkidele ja videotele valmistama kokasaateid ning korraldama üritustesarja „KabeÖÖ ja DominoÖÖ“, mille eesmärk on populariseerida nimetatud lauamängude kultuuri Eestis. Üritustesarjal hakkab kehtima 40+ vanusepiirang.

„Ma haistan suurte muutuste lõhna” ütles anonüümseks jääda sooviv allikas Tammsaare pargis. Pole täpselt teada, kas see vastus oli suunatud ühinemise uudisele või vihjati sellega lähedal asuva Hesburgeri kiirtoidusöögikoha remondile. Anonüümseks jääda sooviva allika kõrval olnud anonüümne allikas kommenteeris uudist järgnevalt: „Ma haisen!“ Tulles tagasi aga ühinemise juurde, siis asjaosalised tehinguga seonduvat rahade liigutamist kommenteerida ei soovinud, kuid mainiti, et selle eest saab nii mõnegi eliitklubi pääsme.

Plaanis on muuta ka tulevaste loosimiste reegleid, postituste tihedust, sisu ülesehitust, kvaliteeti ja level1.ee meeskonda. „Soovime näha enda ridades professionaale, elukutselisi mängureid, mitte pühapäevakirjutajaid, kes teevad seda oma põhitöö või õpingute kõrvalt ning on seetõttu ajast maast. Teate küll, noorelt suitsetama hakkamine paneb kasvu kinni ja narkootikumid on halvad. Saate aru küll!” kommenteeris anonüümne level1.ee uus peatoimetaja pseudonüümiga HDGamer. „Mina usun, et me suudame tuua muudatustega kaasa muutused. Me suudame murda müüte, meeldida kõigile ning luua vihkajate vaba kommuun, kus iga liige on võrdne muutujaga. Kõik on võimalik! Olgu muutuja väärtuseks kasvõi y. Olen noor ja optimistlik inimene, kel alles parimad videmängud ees”

Ühinemislepingu sõlmimisest on eriti vaimustunud kõik videomängudega mitteseotud isikud, sest neile tuli see suure üllatusena. Loodame, et uuest veebiportaalist kasvab tõsiseltvõetav konkurent kõigile isehakanud videote tegijatele, kes ühel hetkel otsustavad ära, kas vihkavad või armastavad, sest elus mõlemat ei saa.