fbpx

Kui sa omad PlayStation 4 konsooli

Stick it to the Man! – see Tim Schafer’i mäng, mis ei ole Tim Schafer’i tehtud

Kui avastad ühel hetkel, et sul kolbast ripub välja pikk roosa spagett-käsi, siis ei ole see tingimata halb enne. See võib tähenda ka hullumeelsete seikluste algust, mis on vürtsitatud huvitava stiili, huumori ja mõtetelugemisega.

Kui sa omad PlayStation 3 konsooli

Puppeteer Studio Ghibli tegi videomängu?

Mis on üks eelmise aasta huvitavamaid mänge PlayStation 3 konsoolile, mida ei ole keegi mänginud? Puppeteer ühendab Jaapani animatsiooni paremad osad LittleBigPlanet’i mängitavusega ning segab need kokku mõnusasse sürreaalsesse teatrimängu, kus etenduse kohustuslik osa on näiteks pea kaotamine.

Payday 2 – mäletate filmi The Dark Knight alguses olnud pangaröövi stseeni?

Pane mask ette, haara relv, tõmba seljakott selga ja mine teosta oma unistuste pangarööv. Või veel parem, kutsu ka mõni sõber kaasa ning tehke seda koos. Tähelepanu, tegemist on mängu tutvustava tekstiga. Igasugune soov pangaröövi reaalselt korda saata on halb. Rahamurede lahendamiseks palun pöördu lähimasse tööotsimisportaali.

Kui sa omad PlayStation Vita konsooli

Muramasa Rebirth – väidetavalt Vita ilusaim mäng

Muramasa: The Demon Blade on küll algselt Wii konsoolile tehtud mäng, kuid leidnud oma uue värskuse just PlayStation Vital. Kiire, stiilne ja actioni-rohke rollimäng toob mängijateni 2 kampaaniat, millest mõlemad omavad mitmeid lõppe. Ja seal on üle 100 mõõga. Mõõgasta nad!

Everybody’s Golf – kõik pidid golfi mängima

Mina mängin ja sina mängid ja igaüks mängib golfi… Kes veel ei tea, siis selles mängus suurima punktisummaga ei võida.