fbpx

Pikslitõmme × 1

Videomängude mängimisel on alati risk, et saad selle erilise mängukogemuse, mis jätab sinu pikemaks ajaks nostalgitsema. Seejärel tekivad emotsioonipuhangud ning hakkad mängu taasmängima, tribüüte vaatama ning ühel hetkel oled endalegi ootamatult loonud arvutisse kausta Mass Effect On Parim Mäng Ever, kuhu paigutad kõik Mass Effect’iga seotud fännikunsti.

Jah, fännikunst! See on juba teine tase väljendada videomängust saadud tundeid ja läbielamisi. Ka levelis leidub loomingulisi inimesi, kellele meeldib lisaks videomängude mängimisele pilte maalida ning nüüd on leveli tegijate videomängudest inspireeritud pildid esindatud uues seerias, mis hakkab kandma nime Pikslitõmme.

Mikk: “Kuna ilm oli täna piisavalt külm, et ratta otsa kohe mitte ei kippunud, siis sai poolteist tundi veedetud Titanfall’i teemadel.”
10012686_10203226805648707_646765938_o

 

Pilt on saanud inspiratsiooni Fallout: New Vegase fantastilisest atmosfäärist ning nendest lugematutest õhtutest, kus kõmpisin 40-ndad muusika saatel mööda tühermaad. See mäng on nagu hea vein, mis läheb aastatega aina paremaks ning antud maal näitab, et Fallout on siiani mänguritel meeles ning oodatakse põnevusega juba järgmist osa.

falloutväike copy

Oled ka teinud videomängudega seotud pikslitõmbeid? Jaga neid kommentaarides