fbpx

Pildid mängudest ei ole midagi uut, samuti ei ole ka mängud, kus saab pildistada. Olgu selleks siis GTA V selfie-kaamera või mängumaailma integreeritud aken mängus Tearaway, kuid ma ei mäleta, millal puutusin viimati kokku nii mõnusa, mugava ja „reaalse” piltide tegemise võimalusega kui PS4 eksklusiivmängus inFAMOUS Second Son’is. Loomulikult annab oma lisa uue põlvkonna konsooligraafika ja eile ilmunud PS4 uuendus, mis lubab mängus tehtud pilte kopeerida otse mälupulgale.

inFAMOUS Second Son kaamera on oma olemuselt väga sarnane reaalse kaameraga. Muuta saab nii kaameranurka, kaugust, teravussügavust kui ka teha väiksemat värvitöötlust. Kahjuks on puudu säriaja muutmise võimalus, millega saaks tumedatesse kaadritesse veidi valgust sisse tuua, ning kui asjaga väga hulluks minna, siis väga lahe oleks tilt-shift objektiiv, millega muuta fookuspunkti ning tänu sellele päästa endas valla tõeline virtuaalne fotokunstnik.

PS: Kõik galeriis nähtavad pildid on minu tehtud ning neid ei ole kuidagi pilditöötlusprogrammidega töödeldud!