fbpx

Islandil avati EVE Online monument

Islandi pealinnas Reykjavikis avati eile EVE Online kümnenda sünnipäeva puhul üle 3 meetri kõrge ausammas pealkirjaga  „Worlds Within a World”. Monumendi autoriks on skulptor Sigurður Guðmundsson ja sellele on graveeritud kõigi aktiivsete mängijate nimed 1. märts 2014 seisuga. Samuti on sellel välja toodud mängijad, kes on päris elus hukkunud. Mängu arendaja CCP Games on loonud ka eraldi äppi, et lihtsustada monumendil nimede leidmist.

monument_eve

Juba paar aastat on olnud töös idee teha RoboCopi monument Detroiti ning vaadates asjade käiku näib, et see saabki teoks. Kui aga vaadata eelmisel aastal Los Angelesis toimunud sündmusi, kus aeti segamini populaarse mängu Call of Duty elusuurune kuju päris ohuga, siis on on selge, et maailm pole veel videomängude monumentideks väga valmis.

Allikad: PC Gamer, EVE Online