fbpx

PlayStation pluss teenus tähistab juunis oma 4. sünnipäeva ning sellega koos tuuakse kaasa väiksemad muudatused. Neist peamine ja ilmselt kõige tähtsam on see, et nüüd hakkab ilmuma igakuiselt kõigile Sony platvormidele 2 uut mängu, mis on ilmselt väga vajalik lisa kõigile mänguvähesuse kallal piinlevatele PlayStation 4 omanikele.

Kui sa omad PlayStation 4 konsooli

Pixeljunk Shooter UltimateResogun jäi mängimata?

Avasta, purusta, nuputa! Pixeljunk Shooter Ultimate ühendab endas minimalistliku visuaali, suurepärase helirea ning võimaluse ulatada pult sõbrale ning temaga koos mängida. See viimane on vast kõige tähtsam.

Trine 2: The Complete Story – Soome muinasjutt on drugs

Põhjanaabrite loodud värvikirev ja muinasjutuline seiklus, kus saab kehastuda võluriks, rüütliks ja vargaks. Nende erinevate oskustega peab lahendama mõistatusi, tapma goblineid ning kihutama kurjuse kuningriigist välja.

Kui sa omad PlayStation 3 konsooli

NBA 2K14 – Miks mängida õues korvpalli?

Väidetavalt parimaks korvallisimulatsiooniks peetav NBA 2K14 paneb PlayStation 3 konsooliga pealt, näitab talle hetkeks aknataga olevat mänguväljakut ning maandub seejärel taas diivanil. Õue korvpalli mängima? Toas on parem ilm.

Lone Survivor – kas üksi olles minnakse alati hulluks?

Kui piinled nälja ja väsimuse käes, kas hakkad kahtlema reaalsuses? Tühjas kõhus või tobedas naeratuses oma näol? Mis on tõeline ja mis mitte? Üks asi on aga kindel, nii mõnelgi õudusmängul on Love Survivor’ist õppida.

Kui sa omad PlayStation Vita konsooli

Dragon’s Crown – miks on draakonid alati kurjad?

Sukeldu rõskesse allilma, et tappa koletisi, seigelda koobastes, otsida peidetud aardeid ning avastada saladus, mida peidab endas iidne draakon.

Surge Deluxe – oleme seda mängu juba varem näinud?

Miks võtta kätte mängu, mida on nii raske käest ära panna? Sest see on lõbus? Sest see on sõltuvust tektav? Sest see on Surge Deluxe?

Allikas: PlayStationi blogi