fbpx

Sõidad kardiga või omad enneolematut puldijagamisoskust oma parima sõbraga? Tule juba sellel pühapäeval kinno Coca-Cola Plaza ja saa teada, kui hea sa tegelikult oled. Level1 veeretab Mario Kart 8 masinad stardijoonele ning annab puldid kätte parimatele sõpradele, et võistelda mängus Sportsfriends. Võistluste parimatele paneb auhinnad välja ProGames. Lisaks on kohal Gamestari ralliauto, et pakkuda teistmoodi videomängukogemust.

plaza lastekaitsepäev

Kavas on Mario Kart 8 üksikmängu võistlus platvormil Wii-U ning paarisvõistlus mängus Sportsfriends platvormil PS4.

Laste3_sisuleht_670x250px copy

Üritus algab 1. juunil kinos Coca-Cola Plaza kell 10:30, võistlused kell 12:00 ning autasustamine hiljemalt kell 15:00. Võistlustele saab registreerida kohapeal ning samuti täpsustatakse võistluse reegleid vahetult enne võistluste algust. Spordsfriends võistluses saab osa võtta vaid paarilisega. Täpsem info Forum Cinemas kodulehelt.

Üritust abistavad: ProGames, Gamestar, PlayStation, Forum Cinemas!