fbpx

Pikslitõmme × 5

Mängupulte on läbi aastate arendatud kasutajale aina mugavamaks. Selle tulemusel on tekkinud varieeruvaid disaine ja mudeleid, et muuta videomängude mängimine käepärasemaks.
Mängupult on jäänud kujundusest olenemata videomängude mängimise sümboliks ja ka südamelähedaseks kaaslaseks mängijatele.

Lojaalne kompanjon

Mänguri üks parimaid kaaslasi laseb end rebida, kui mängus on mõni emotsionaalsem hetk, ning on abiks, kui Battlefield’is vaenlane äkitselt selja tagant ründab. Pult ei saa pahaseks, kui robustselt vajutada järjest nuppe, et vastasest jagu saada, ning jääb ustavaks kaaslaseks isegi kui Big Smoke ja Ryder ei jää. Paari nupuga saab sepitseda Mortal Kombat’is algebrast keerukamaid kombinatsioone. Veetes öösel tunde Skyrim’i maailmas, jäävad higised peopesad märkamatuks ning ilma vimmata äratavad puldi vibratsioonid kõik meeled, kui käimas kibe võitlus draakoniga.

Olgu sinu puldiks hiir, klavitatuur, kontroller, puutetundlik ekraan, rool,  joystick või mõni muu mängupult – selle nädala pikslitõmme aplodeerib neile kõigile.

Pultlevel

Oled ka teinud videomängudega seotud pikslitõmbeid? Jaga neid kommentaarides!