fbpx

„Multi Kill”,  „First Blood”,  „HeadShot” – need on vaid vähesed näited sõnadest, mida ilmselt paljud ei suuda mõttes öelda ilma, et see ei kõlaks kui mängus Unreal Tournament. Nüüd on teada, et me saame need tagasi. Nimelt avaldas mänguarendaja Epic Games, et uus Unreal Tournament on tulekul ja saab olema täiesti tasuta ning arendatud koos mängurite ja modifikatsioonide tegijatega. Mängu luuakse kõigile nähtavalt ning sõna saab sekka öelda juba praegu Epic Games’i foorumis.

Ülituntud žanri taaselustamine on alati riskantne. Peab arvestama vanade fännidega ja uute tuultega mänguarenduses. Samuti peab mäng olema ka väga hea, et tõmmata ligi uusi kasutajaid ning paista silma praeguseks juba väga üleküllastatud maastikul. Seega näib Epic’u otsus kaasata mängijad kohe alguses loomeprotsessi väga õigena.

Unreal-Tournament-Wallpaper- copy

Arendajate sõnul saab mäng olema tasuta ning selle all ei mõelda viimasel ajal paljukasutatud väljendit free-to-play. Praegu on veel viimistletud mängu ilmumisajast vara rääkida, kuid mängitavat alpha versiooni lubatakse mitme kuu pärast.

Unreal Tournament hakkab loomulikult kasutama Epic Games’i hiljuti välja lastud mängumootorit Unreal Engine 4. Mootor on nüüdseks kõigile soovijatele saadaval kuupõhise tasu eest, milleks on 19 dollarit.