fbpx

Kahte 12-aastast Wisconsini osariigi elanikku süüdistatakse klassikaaslase mõrvakatses. Tüdrukud väidavad, et nad üritasid tuua klassikaaslase ohvriks internetimütoloogiast tuntud lasteröövijast koletisele nimega Slender Man.  

See tavaliselt uskumatult pikana ja ilma näota musta pintsakusse rõivastatud kuju sündis 2009. aastal Something Awful foorumis kui nali, kuid nüüdseks on temast kujunenud omaette fenomen, kellele annab endiselt elu Creepypasta nime all tuntud legende ja õuduslugusid levitav veebilehekülg. Slender Man on andnud aluse ka kahele samanimelisele videomängule ning paljudele teiste sarnaste motiividega mängudele.

slender_2

Sellel esmaspäeval astusid 12-aastaseid tüdrukud, Morgan Geyser ning Anissa Weier, Waukesha kohtu ette, süüdistatuna oma klassikaaslase mõrvakatses. Süüdistaja sõnul kutsusid nad oma klassikaaslase ööseks enda koju, kus nad teda ründasid. Ohvrit pussitati 19 korda ning jäeti lähimasse metsatukka. Antud seisuga on ohvri seisund stabiilne. Kohtu silmis on süüalused täiskasvanud ning neid võib oodata kuni 65 aasta pikkune vanglakaristus.

Tüdrukute endi sõnul tuli neil idee mõrvata oma klassikaaslane, kui nad lugesid internetiportaalist õudusjutte nn. Slender man-st, interneti folkloori hirmuäratavast tegelasest. Weier väitis, et selleks, et saada Slender Man-i poolehoidu ning et temaga kokku saada, tuleb tuua keegi ohvriks.  Weier ning Geyser valisid selleks ohvriks oma klassikaaslase. Motivatsiooniks oli see, et nad tahtsid inimestele tõestada, et Slender Man on päris ning samas nad väitsid, et kui nad ei too oma sõpra ohvriks, võib müstiline tegelane Slender Man nende pered ära tappa.

Allikas: Journal Sentinel