fbpx

Microsofti E3 pressikonverentsi jooksul kuulutati välja palju täiesti uusi mänge (neid oli 5), näidati mitmeid järgesi ning tutvustavaid videosid edasilükatud teostest. Kokku oli ainult mängudele keskendunud pressikonverentsil esindatud 17 mängu – vanad, uued, järjed kui ka edasi lükatud ja kaua oodatud kaunikesed. Suurte nimede kõrvale sätiti ka mitmed (õigemini 2) iseseisvalt, aga Microsofti eksklusiivse hõlma all loodud indie-mängu. Mõlemad neist näevad välja fantastilised!

Ori and The Blind Forest

Vähetuntud Moon Studios looming Ori and The Blind Forest oleks justkui segu hiljuti Ubisofti poolt väljastatud mängust Child Of Light (sinine putukas) ja Hayao Miyazaki filmidest Princess Mononoke ja My Neighbour Totoro.
Mäng peaks ilmuma jõulude paiku eksklusiivselt Xbox One’ile.

Inside

http://www.youtube.com/watch?v=LlHxFsJvVTc

Kui Playdead Studios midagi ei ütle, siis LIMBO nimi peaks olema kõigile väga tuttav. See must-valge maailma poolest tuntud mõistatus-platvormer oli õudne, kurb ja kohati väga jälk, aga see kõik muutiski mängu niivõrd meeldejäävaks. Nüüd on valminud samade tegijate uus mäng pealkirjaga Inside, mis omab juba tuttavaid elemente, kuid uus visuaalne stiil ja edasi arenenud graafika lubavad jällegi unustamatut kogemust.

Mõlemad mängud antakse välja ID@Xbox kaudu. Tegu on süsteemiga, mille abil saavad iseseisvad tegijad oma mänge välja anda. Lisaks eelnimetatud tiitlitele on lähitulevikus tulemas veel mitmeid ja mitmeid erinevaid indie-mänge. Tundub, et indie on uus AAA.

Pressikonverentsi jooksul näidati ka videolõiku, kuhu koguti kokku üks osake indie-stuudiote poolt loodud mängudest.

Allikas: Gamespot