fbpx

Fantoomvalud said uue treileri

Kuigi E3 pole veel ametlikult alanud, on uudiste ja treilerite lekkimisi viimaste nädalate jooksul olnud rohkem kui rubla eest. Nüüd, vaid loetud tunnid enne ametlike pressikonverentside algust jõudis internetiavarusse uue, viienda Metal Gear Solidi treiler. Mäng, mis kannab alapealkirja The Phantom Pain, ilmus aastal 1984, ja…oot, mida? (*sisesta nali mängu edasilükkamisest siia*)

TOIMETUS: Kuna tundub, et Konamile siiski ei meeldinud, et treiler internetti ilmus, üritatakse seda järjepanu maha võtta. Senikaua saab aga inglise dublaažiga treilerit näha SELLELT LINGILT.

imaginatsioon

Viie ja poole minutiline treiler näitab, et Metal Gear jätkab samal liinil ning muhe tobedus on suurte numbritega mõõdetav element. Kuidas aga Big Boss elus hakkama saab nii, et ta peast metalltükid välja turritavad, me hetkel öelda ei oska. Mütside kandmine on raudselt raskendatud.

Samuti on tore näha, et lasketiirus õpitakse puusalt tulistamist.