fbpx

Kui sa omad PlayStation 4 konsooli

TowerFall Ascension – kõik vibud ja nooled, meist mööda… pihtas

Konsoolid vajavad hästi mänge, mida saaks mitmekesi ühe ekraani taga mängida. Terve mängutööstus vajab hädasti selliseid mänge. Nii tõttab ühe päästjana appi TowerFall Ascension, mis pakub neljale inimesele võimalust selgitada parim vibulaskja kahemõõtmelises ja nostalgiahõngulises maailmas, mille kooslust on väga kõrgelt hinnatud.

Strider – kas saaks olla midagi ägedamat kui ninjad ja robotid?

Strider Hiryu kuulub futurustlikku superagentide agentuuri ning talle määratakse kaalukas ülesanne: tappa maailma hirmuvalitsuse all hoidev vanameister Meio. Oma teel tuleb tal tükeldada terava mõõgata lugematul hulgal metallist vaenlaseid. Steni arvustust mängule Strider saab lugeda siit.

Kui sa omad PlayStation 3 konsooli

Dead Space 3 – kosmoses on kõik surnud

Õudusmäng otse kosmosest. Kitsad koridorid, ventilatsiooniavad, lumised lagendikud ning palju-palju verd. Vahepeal näilisesse varjusurma vajunud õudusmängude žanr näitab viimasel ajal järjest enam elumärke. Dead Space seeria nende märkide eesotsas. Mängumaania arvustust mängule Dead Space 3 saab lugeda siit.

Vessel

Füüsikalisi mõistatusi täis indie-mäng, kus maailmakuulsa mehhaniseeritud vedeliku looja Arkwright peab kokku korjama omaenda loomingu – salapärase vedeliku Fluro, kes on hakanud omaenda tahtmiste järgi elama.

Kui sa omad PlayStation Vita konsooli

LEGO Batman 2: DC Superheroes – pika ja keerulise nime taha peituv tuttav mäng

LEGO näib tegevat mänge kõigist ja kõigest ning miks mitte ka Batmanist, kuhu on liidetud ka DC superkangelased. Filmid ja koomiksid seda ju teevad. Igal juhul on tegemist keerulise nime taha peituva väga mõnusa, humoorika ning põnevusrohke mänguga.

Doki Doki Universe – teekond võõrastele planeetidele ja iseendasse

Mäng, mis on rohkem isiksustest kui videomäng. Mängija kehastada on üksik robot, kes on oma isiksuse otsinguil. Ta peab külastama võõraid, kuid seejuures huvitavaid planeete ning abistama erinevaid olendeid, saades seeläbi teada nii endast kui ka mängijast rohkem, kui esimese hooga oodata võiks.