fbpx

Aastal 2011, detsembrikuus kuulutati välja Tom Clancy’s Rainbow 6: Patriots. Eelmisest Vikerkaare Kuuiku mängust oli möödunud paar aastat ning tundus, et aeg on küps. Inimesed jäid ootama, ent mäng jäigi tulema ja tulema. Eelmisel aastal, kui nii mõnigi lootis seda E3 raames näha, kinnitati rahututele mängudele, et vastav mäng on jätkuvalt tegemisel. Aastal 2014 said kõik seeria fännid lõpuks näha, milline uus Rainbow Six välja nägema hakkab. Aga patrioodid olid kuskile kadunud. Nende asemel võttis poodiumil koha sisse Rainbow Six: Siege.

Seeria kõige värskem mäng ilmub (vähemalt praeguse seisuga) millalgi järgmisel aastal ning ei vaevu enam eelmise generatsiooni konsoolidel ilmuma. Selle asemel keskendutakse vaid arvutile ning Sony ja Microsofti kõige uutematele konsoolidele. Arkaadilikku üksiku hundi lõbu otsivatel mängijatel läheb raskeks, sest suurt rõhku pööratakse  realismile ning meeskonnatööle. Ubisofti E3 pressikonverentsil näidatud treileris tutvustati pantvangisituatsiooni lahendamist,mille käigus kaotasid elu mitmed inimesed, pantvang sai haavata ning tema kodu tulistati põhimõtteliselt tükkideks. Lisaks sellele omab uus Rainbow Six senini kõige pruunima tooniga graafikat!