fbpx

Kas mäletate, kuidas inFAMOUS Second Son võimaldas mängida virtuaalset fotograafi ning jäädvustada oma visuaalsed võitluseid? Tegemist oli tehniliselt nii lihtsa ja töötava lahendusega, et peaaegu iga digifoto mõjus kui meistriteos ning vääris kohta seinal. Kuniks kõik teised neid tegema hakkasid.

Nüüd aga selgus, et sarnane võimalus tuleb ka äsja 7 miljoni müüdud mängu piiri ületanud ja kohe PlayStation 4 konsoolile ilmuval mängul The Last of Us. Kui veel kiirelt rääkida konsoolidele ekslusiivsete mängude müügitulemustest, siis sellise saavutusega ületab The Last of Us nii Uncharted’i kui ka Gears of Wari numbrid ning küündib juba legendaarse Halo saavutusteni. Kindlasti suureneb müüdud mängude hulk veelgi, kui The Last of Us lõpuks selle kuu lõpus PS4 konsoolile ilmub.

Tulles nüüd aga tagasi mängufotograafia juurde, siis üks Naughty Dog’i juhtfiguure Evan Wells avaldas oma twitteris foto, kus on selgelt näha mängusisest fotode tegemise võimalust. Polygonile antud intervjuus rääkis Eric Monacelli, et lisaks tavalisele ekraanijäädvustuste jagamise võimalusele tuleb mänguga koos välja ka eraldi lisa, mis võimaldab eemaldada ekraanilt ebavajaliku, nagu elude ja kuulide informatsiooni, ning mängida erinevate seadetega, et tulemus tuleks võimalikult ilus ja kunstipärane. Evani jagatud säutsust on näha, et piltidele saab lisada erinevaid efekte nagu vinjett ja võibolla saab ka fookuse ja kaugusega mängida nagu inFamous: Second Sonis.

Loodan siiralt, et The Last of Usi pildistamise võimalus sarnaneb inFAMOUS Second Sonis nähtule, sest mu arvuti vajab uusi taustapilte. Minu digitaalne päästiku vajutamise sõrm on igal juhul juba valmis!

Allikad: Polygon, Twitter