fbpx

Juunikuus toimunud E3 pressikonverentsil ei näidanud EA just eriti palju mänge, ent mõnda neist vähestest tähelepanu saanutest lubati juba sel aastal mängijateni tuua. Pressikonverentsi pärliks planeeritud Battlefield: Hardline kuulutati välja koos beetaversiooniga ning samas hõigati välja seik, et täismängu saavad kõik soovijad poeriiulitelt krabama hakata juba selle aasta oktoobrikuus. Ometigi on otsustatud viimaste aastate trendi jätkata ning Battlefield: Hardline liigub nimekirja, kus ootavad ees nii mitmedki teised mängud, mis on otsustatud edasi lükata. Uut Battlefieldi, kus omavahel võtavad mõõtu „pätid ja võmmid“, saame näha alles 2015 aasta alguskuudel. Loodetavasti suudab arendusmeeskond Visceral Games tolleks ajaks välja mõelda ka loogilise seletuse sellele, miks vargad suurte RPG’dega panka röövimas käivad.

dragon age 3

Eelnevale uudisele järgnes ka teine EA alt väljastatava mängu edasilükkamise uudis – Bioware’i rollimäng Dragon Age: Inquisition, mis varasema seisugaoleks pidanud mängijateni jõudma 7. oktoobril, lükkus edasi. Õnneks on selle mängu puhul ooteaeg lühem ning kestab kõigest kuus nädalat. Praeguse seisuga saame uut Dragon Age’i katsuda hiljemalt 21. novembril. Loodetavasti.

Tundub, et eelnevate mängude arendajad ja väljastaja võiksid võtta malli sellisest mängust, nagu seda on Shinji Mikami uus õudusmäng The Evil Within, mis oma esialgse ilmumiskuupäeva ära tühistas ning selle terve nädala võrra varasemaks tõstis. Tehke järele!

Allikad: Battlefield Official BlogPolygon,