fbpx

Vaid mõned päevad tagasi loeti lõppenuks kuu aega kestnud jalgpalli suurvõistlused, kui Saksamaa alistas Argentiina, nende meeskond krooniti maailmameistriks ning Berliinis, Münchenis, Dortmundis ning paljudes teistes eelnimetatud riigi linnades keerati lahti õllekraanid, toodi lauale bratwurst ja sauerkraut ning alustati tähistamisega, mis tõenäoliselt pole tänase päevani veel lõppenud. Kõik olid õnnelikud ja on seda kestvalt…välja arvatud argentiinlased ning Lionel Messi.

Kogu MM turniiri parimaks palluriks nimetatud Messil on ehk nüüd põhjust pisut rõõmsam olla, sest totaalse üllatusena tuli uudis, mille kohaselt ilutseb FIFA järgmise suurepärase jalgpallimängu kaanepildil ei keegi muu, kui mitmekordselt maailma parimaks jalgpalluriks valitud Lionel Messi. Täpselt samamoodi, nagu tegi ta seda ka eelmisel aastal. Ja üle-eelmisel. Tegu pole aga Argentiina jalgpallivõluri jaoks esimese kübaratrikiga, seda vähemalt videomängu kaanepiltidega seoses – aastatel 2009 kuni 2011 ilutses Messi sihverplaat Konami Pro Evolution Socceri esiküljel.

pes messi

 FIFA 15 ilmub juba sel sügisel kõikvõimalikele platvormidele. Kogu level1.ee meeskond ootab kannatamatult seda päeva, mil saab astuda virtuaalse jalgpallijeesuse Lionel Messi saabastesse ning Saksamaale kätte maksta.

Või siis mitte.

Allikas: EA Sports