fbpx

Paljud on juba ilmselt kuulnud, et 18.-21. juulil toimub DOTA 2 võistlus The International, mille auhinnafond küündib rekordiliselt üle 10 miljoni dollari. Võistlustulle astuvad 8 maailma parimat meeskonda, kelle seast võib leida ka kolmekordse The International’i finalisti Clement Ivanovi, ehk Puppey.

Sellega seoses korraldab Dota.ee võimsa ühisvaatamise Tallinnas Sinilinnus, kus pilt kuvatakse 6x4m kinoekraanile. Avatud on ka baar, kust saab hankida meelepäraseid jookse. Üle kantakse 19.- 21. juunil toimuvaid mänge, 18. juuli võistluse vaatamise võimalused peab ise looma. Üritus algab iga päev kell 19:00 ning kestab täpselt nii kaua kui The Internationali ülekanne.

Seega peab võtma sõbrad kaasa ning veetma oma õhtud Sinilinnus, sest kindlasti saab olema lõbus ja pingeterohke. Täpselt selline, nagu ühe suure spordivõistluse koos vaatamine olema peab!

Täpsemat infot üritusest saab siit!